Şenol Güneş'ten Mitrovic açıklaması

Avrupa Ligi’nde yarı finalin kıyısından dönen Beşiktaş’ta penaltılarla kaçan turun üzüntüsü devam ediyor.

Avrupa Ligi’nde yarı finalin kıyısından dönen Beşiktaş’ta penaltılarla kaçan turun üzüntüsü devam ediyor.

 

Lyon maçında Dusko Tosic’in kaçırdığı penaltının ardından rakibin de topu dışarı atması ibreyi bir anda Beşiktaş’a çevirmiş, ancak Hırvat stoper Mitrovic çok kötü bir atış yaparak takımını yakmıştı. Gökhan Gönül’ün “Ayağım iyi değil ama gerek görülürse atarım” demesinin ardından 8. penaltı için elinde Beck, Mitrovic ve kaleci Fabri alternatifleri kalan Güneş, tercihini genç oyuncudan yana kullanmıştı.

 

‘BU OYUNCULARI HARCAMAMAK LAZIM’

 

Her ne kadar sosyal medyada taraftarlardan büyük tepki görse de hocası Şenol Güneş oyuncusuna sahip çıktı. Maç sonrası soyunma odasında oldukça üzgün olan genç savunmacıyı teselli eden Güneş, başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’ye Mitrovic’i tercihinin nedenlerini aktardı. Tecrübeli hocanın, “Mitrovic’i seçmemin nedeni çok sakin, telaşsız ve soğukkanlı bir oyuncu oluşu. O yüzden çok riskli penaltı olduğu için ona attırdım. Ama olmadı, yapacak bir şey yok. Tepki her zaman olur. Sonuçta atamadılar ama gol olmadı diye de bu çocukları harcamamak lazım” dediği öğrenildi. 

Kartal Yiğit- Habertürk

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI