Şenol Güneş'ten sert tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Siyah-Beyazlı kulübün yönetim kuruluna tepki

Yönetimle Ersan konusunda sürekli iletişim halinde olan Güneş'in, yönetimin transferin resmi aşamaya geldiğini bildirmemesine bozuldu. Güneş, kupa maçı sonrası Ersan hiçbir yere gitmiyor demiş ancak 2 gün içinde 29 yaşındaki futbolcunun transferi gerçekleşmişti. 


Ertelenen Mersin ve Trabzon maçlarında yeni transferleri oynatamayacak olması hocayı bu konuda temkinli davranmaya itti.  63 yaşındaki teknik adam kulübün menfaatleri yönünde Ersan'ın ayrılmasına sıcak bakmasına karşın gelişmelerin son noktaya geldiğini ve transferin resmiyete binip gerçekleştiğini idmana çıktığında basın mensupları ve çevreden öğrenince deliye döndü.


Bunun üzerine Güneş'in yakın çevresine serzenişte bulunduğu, 'Hocaya sormadan transfer mi bitirilir!' dediği öğrenildi. Güneş'in yeni transferler Boyko, Alexis ve Marcelo için düzenlenen imza töreni sırasında tesislerde olmasına rağmen törene katılmaması ve hiçbir karede yer almaması da dikkatlerden kaçmadı.


(Expressgazete)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI