Şifo Mehmet'ten Beşiktaşlı futbolculara eleştiri

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mehmet Özdilek'ten Siyah-Beyazlı futbolculara eleştiri

Beşiktaş'ın eski efsane futbolcularından olan teknik direktör Mehmet Özdilek, Siyah-beyazlılar'ın Dinamo Kiev mağlubiyetini Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına değerlendirdi.


Özdilek, beklentileri karşılamayan bir maç olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Maç öncesi düşüncelerle maç başladıktan sonraki düşünceler siyahla beyaz kadar farklıydı. Grupta namağlup olan Beşiktaş profili varken, maç 2. golden sonra bitti. Beşiktaş bu sene Şampiyonlar Ligi'nde hiç pes etmedi, dünkü maç hariç. Beşiktaş hep son düdüğe kadar oyunun içerisinde oldu. Dünkü maç aslında ödül alma maçıydı Beşiktaş için. Mağlup olabilirsiniz ama benim eleştirdiğim nokta oyuncuların çabuk pes etmeleri oldu. En büyük hayalkırıklığı buydu." dedi.


Andreas Beck'in kırmızı kart gördüğü penaltı pozisyonunu yorumlayan Şifo Mehmet, "Bence pozisyonun penaltıyla ve kırmızı kartla alakası yok. 2-0'dan sonra Beşiktaş'ın sahadaki duruşu ve oyunun dışına çıkışını kabul edemiyorum. Bazen hakemleri yenmek kolay değildir. Beşiktaş gerçek resimde beklentinin altında kaldı. Beşiktaş bu oyuncu profili ve kadrosuyla UEFA'da daha yukarılarda olmalı, kupayı zorlamalı." şeklinde konuştu.


Hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili açıklamalar yapan Mehmet Özdilek, "Şu anda net bir şey yok. Sezon başında gelen birçok teklif vardı. Biraz kafayı dinlemek istedim. Dışardan baktığınızda futbolla ilgili daha objektif değerlendirmeler yapabiliyorsunuz. O yüzden teklifleri değerlendirmek istemedim. Kayserispor ile ilgili herhangi bir teklif almadım. Sağlıklı bir yapılanma ve doğru projeler olursa tabi çalışmak isteriz." ifadelerini kullandı.    


 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI