Söz Şenol Güneş'te

Şenol Güneş, Eskişehirspor maçının son 20 dakikasındaki futbol nedeniyle oyuncularının dikkatini çekti, “Maç bitmeden rehavete girmemeliyiz. Futbol hatalar oyunudur. İkinci yarıdaki yanlışlar bize pahalıya patlayabilirdi” dedi.

Eskişehir’den galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’in son 20 dakikadaki futbol nedeniyle oyuncularına uyarılarda bulunduğu belirlendi.


Siyah-beyazlı hocanın deplasman maçlarında 2-0’lık üstünlüğün bile tehlikeli olduğunu belirterek, “Doksan dakika bitmeden erkenden rehavete girmemeliyiz. Futbol hatalar oyunudur. İkinci yarıda yaptığımız hatalar bize pahalıya patlayabilirdi. Rakibi kendimiz oyuna ortak ettik. Bu konuda kalan karşılaşmalarda çok daha dikkatli olmalıyız” diye konuştuğu öğrenildi.



Hataların geçen sezon sık sık tekrarlandığını hatırlatan Şenol Güneş’in, Fenerbahçe derbisinden sonra da oyuncularının dikkatini çektiği ortaya çıktı.


Deneyimli teknik adamın, oyuncularıyla yaptığı toplantıda 3-2’lik galibiyete rağmen, “Bu skor sizi kesinlikle rehavete sürüklemesin. Böyle galibiyetlerin takım üzerinde olumsuz etkileri de olabilir. Kimse erken havaya girmesin. Rehavet ortamı bizi yarıştan koparabilir. Ne maç içinde ne de sezon içinde kendi kendinize ‘bu iş bitti’ demeyin. Önümüzde çok maç var. Sadece bir derbi kazandık o nedenle havaya girmek yok” dediği vurgulandı.


Bilic’i geçti


Şenol Güneş önceki iki sezonda Beşiktaş’ı çalıştıran Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’i geride bıraktı. Süper Lig’in 7 haftasında Güneş yönetiminde 16 puan elde eden Kartal, Bilic ile 2013-2014 sezonunda aynı sürede 15, geçen sezon ise 14 puan toplamıştı. Beşiktaş, Şenol Güneş’le 7 maçta 18 gol atarken, Bilic’in ilk sezonunda 12, ikinci senesinde ise 10 golde kalmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI