Sporting Lizbon'da büyük şok

Sporting Lizbon'un yıldız futbolcusu ciddi bir şekilde sakatlandı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde kader maçına çıkacağı Sporting Lizbon takımı, kritik karşılaşma öncesinde en önemli oyuncularından bir tanesini kaybetti. Bu sezon şu ana dek 6 gol kaydeden yeşil-beyazlıların forvetinin çok ciddi bir sakatlık geçirdiği duyuruldu. 

 

Lokomotiv Moskova karşısında tedbiren oynatılmayan futbolcunun yapılan tetkikleri sonrasında kulübünden açıklama geldi. Sporting Kulübü Kolombiyalı forvetin Osteitis pubis olarak bilinen hastalığa yakalandığını duyurdu. Beşiktaş karşısında oynayamayacak futbolcu ile ilgili detaylı bilgi verilmese de, oyuncunun bir yıla kadar sahalardan uzak kalacağı öne sürüldü. 

 

Türkiye Arda Turan'la tanıdı 

 

En belalı futbolcu hastalıklarından bir tanesi olarak bilinen Osteitis pubis, bir kasık ağrısı çeşidi. Osteitis pubis durumunda bir aydan uzun süreli koşma, dönme, topa vurma, ağrılı yan tarafa yatma, öksürme ve hapşırma ile artan kasık ağrısı görülüyor. Hareket etme de ciddi güçlükler ortaya çıkabilir. Türkiye bu hastalığı Arda Turan ile tanımış, yıldız futbolcu Galatasaray forması giydiği dönemde 2010'da osteitis pubis uzmanı olarak tanınan Alman cerrah Ulrike Meschaweck'e ameliyat olmuştu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI