Stephan Lichtsteiner Transferine Para Engeli

Beşiktaş, İsviçreli savunma oyuncusu Stephan Lichtsteiner'e, maliyeti nedeniyle ‘hayır’ dedi.

Beşiktaş, yoluna kadrodaki isimlerle devam edebilir. Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün sakatlığının devam etmesi ve Beck'in Stuttgart'a gitmesinin ardından gözler sağ bek takviyesine çevrildi. Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; menajerler tarafından siyah-beyazlılara önerilen Juventuslu Stephan Lichtsteiner'e yönetim temkinli yaklaştı. Oyuncunun şartlarını araştıran ve yılda 2,8 milyon Euro kazandığını duyan siyah-beyazlılar, ekonomik koşullar nedeniyle bu ismi veto etti.

Aynı ekiple yola devam
Lichtsteiner'e 'hayır' diyen Beşiktaş, sağ bek için kadrodaki isimlerle yürüme kararı aldı. Kayseri ile oynanan hazırlık maçında sağ bekte formayı Necip Uysal'a veren Şenol Güneş, oyuncunun performansından memnun kaldı. Necip'in yanı sıra Güneş'in, bu bölgede Adriano ve Medel'i de kullanabilecek olması, takviyeyi rafa kaldırdı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI