Stopere Değil Kaleye Vida

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı

Stopere Değil Kaleye Vida



Kemal Özdeş ile farklı bir hava yakalayan Kasımpaşa, 2017'de aynı 2016 gibi devam ediyor. Özellikle Trezeguet, her maç adından  söz ettiriyor.


Kasımpaşa takımı Beşiktaş'a karşı pozisyon bulamadı ama Fabri'nin zaafını iyi kullandı. İlk goldeki vuruş harikaydı ve Fabri kurtarsaydı ayıp olurdu. Sanırım kendi de böyle düşündü ki kurtaramadı. 


İkinci golde ise Fabri, takımına ayıp etti. Gelen şutun kaleye dermanı bile yokken Fabri'nin uzanmaya takati kalmamıştı. Beşiktaş taraftarının maşallah dediğine birşeyler oluyor ki, Vida gelse de cephe şutlar en büyük handikap. Beşiktaş kaleci ihtiyacı hissedebilir. 


Yedek kulübesini götürüp kuyumcuda bozdursan para edecek olan Beşiktaş'ta Şenol hocanın yeni oyuncuyu oynatmama alışkanlığı nüksetti. Beşiktaş'a iki farklı skor yetmezken skoru artırmak adına değişiklik yapmamak büyük hataydı.


Beşiktaş topa sahip oldu ama kaleyi zorlamadı. Bu maç gösterdi ki Tolgay'ın uyumsuz olduğu Oğuzhan değil Atiba'ymış. 


Pepe için ise farklı bir durum söz konusu. Sağına bakıyor Beck, soluna bakıyor Tosic, arkaya bakıyor Fabri. Yazık oluyor Portekizliye. 


Bu maçtaki siyah beyazlıların en büyük sıkıntı aşırı derecede yan top yapmasıydı. En büyük özelliği olan dikine oynamayı uygulasaydı, farklı bir skor elde ederdi. 


Sonuçta bu maçtaki puan kaybını Fabri'ye yazarken Şenol Hocayı da es geçmemek lazım. 


Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI