Şükran-Caner Erkin çiftine hırsız şoku!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı, önceki gün hırsızlık şoku yaşadı.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı, önceki gün hırsızlık şoku yaşadı.

Çiftin Baltalimanı'ndaki evine girmeye çalışan hırsızlar başarılı olmadı. Sabah uyandıklarında kapılarının haline gören yeni çift ise neye uğradıklarını şaşırdı.

Dün sabah Emirgan'da gazetecilerle karşılaşan Erkin, cep telefonundan evinin kapısının fotoğrafı göstererek, "Tatilden dönmüştük, evdeydik. Hava yağmurlu ve gök gürültülü olduğu için o bölgede hırsızlık olayı çok yaşanmış.

Bizim kapıyı da zorlamışlar ama 2 ana kilidi kırıp girememişler, arkadan demirliydi kapı. Sabah görünce hemen polisi çağırdık, gerekli şikayette bulundum. Bu evden çıkacağımız için alarmı iptal ettirmiştim, şimdi alarmı yeniden taktırdım. Satın aldığım eve taşınana kadar bu evde kalmaya devam edeceğiz" dedi

"Şükran tedirgin oldu"

Eşi Şükran Ovalı'nın tedirgin olduğunu söyleyen Caner Erkin sözlerine, "Cana değil mala gelse önemli değil ama Allah korusun eve girseydiler biz evdeydik. Karşı karşıya gelseydik ne olurdu bilinmez. Sonuçta bunlar normal kafayla bu işleri yapmıyor" diye devam etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI