Süper Kupa'da Olay Var... Quaresma'ya Bıçak Attılar

Süper Kupa finalinde istenmeyen olaylar çıktı

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa maçında istenmeyen olaylar yaşandı. Maçta atılan 3 golün ardından da sahaya taraftarlar girdi. Karşılaşmanın başında itibaren birçok kez meşaleler nedeniyle görüş alanı azaldı. Beşiktaş'ın 77. dakikada Cenk Tosun ile bulduğu beraberlik golünden sonra sahaya bıçak fırlatıldı.

Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, bıçağı yerden alıp hakem Fırat Aydınus'a verdi. Aydınus da bıçağı kenardaki dördüncü hakeme götürdü.

Karşılaşmanın son düdüğünden sonra ise facianın eşiğinden dönüldü. Atiker Konyaspor taraftarları maç bitiminde sahaya girdi. Bu sırada bir grup Beşiktaş taraftarının da tribünden sahaya girmeye çalıştıkları görüldü. Olaylar bir süre sonra yatıştırıldi. 

Konyasporlu tribününden Quaresma'ya bıçak atıldı. 

Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, bıçağı yerden alıp hakem Fırat Aydınus'a verdi. Aydınus da bıçağı kenardaki dördüncü hakeme götürdü.

Karşılaşmanın son düdüğünden sonra ise facianın eşiğinden dönüldü. Atiker Konyaspor taraftarları maç bitiminde sahaya girdi. Bu sırada bir grup Beşiktaş taraftarının da tribünden sahaya girmeye çalıştıkları görüldü. Olaylar bir süre sonra yatıştırıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI