Tamer Tuna'nın Yeni Takımı Belli Oldu

Kariyerinde yeni bir maceraya atılmak üzere Beşiktaş Yardımcı Teknik Direktörlüğü görevini bırakan Tamer Tuna, Göztepe ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Göztepe'yi uzun yıllar aradan sonra Süper Lig'e çıkarma başarısını gösteren Yılmaz Vural'la yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın eski yardımcı teknik direktörü Tamer Tuna ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.


Adnan Süvari Tesisleri'nde organize edilen imza töreninde söz alan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 92. yıl kutlamalarının sürdüğü 14 Haziran tarihine kadar başarılarının keyfini sürdürlerini kaydederken, ''Bu süre içerisinde Yılmaz hoca ile de planlarımız konusunda konuştuk ancak bir mutakabata varamadık ve sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettik. Bunun ardından benim Tamer hoca ile bir görüşmem oldu. Kendisi takip ettiğimiz, izlediğimiz bir hoca idi.'' şeklinde konuştu. 


Süper Lig'e yeni çıktıklarının altını çizen Sepil, ''Kesinlikle yabancı bir hoca düşünmedik. Hocamız Süper Lig'de ilk kez bir takım yönetecek. Şahsım adıma futbolun akademik bir dil olduğunu düşünüyorum. Tamer hocamızında en büyük özelliği bu bizim açımızdan. Üstelik Şenol Güneş'in yanında 2  yılda çok iyi tecrübeler de edindi. Kişiliği de bize uygun bir hoca. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde Göztepe için minimum riskt getiren kararın Tamer hoca olduğu kanaatine vardık.'' şeklinde konuştu. 


'Kamp Kadrosu 2 Güne Belli Olacak' 'Nereye Gerekiyorsa Oraya Takviye Olacak'


Kampa davet edilecek oyuncuların 2 gün içerisinde belli olacağını söyleyen Sepil, ''Artık birlikte çalışmak istemediğimiz oyuncularımızdan kendilerine yeni takım bulmalarını talep edeceğiz. Kampa birçok genç oyuncumuz da kazanacak. Sonrasında onların içinden de eleme olacak.'' şeklinde konuştu. Andre Castro ile ilgili ilgilendiklerini doğrulayan Göztepe Başkanı ancak transfer piyasasının şu anda çok yüksek olduğunu, Peter Crouch ile de herhangi bir girişimde bulunmadıklarını ifade etti. 

 
'Nereye Gerekiyorsa Oraya Takviye Olacak'


Göztepe'nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna ise Göztepe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Konuşmasına henüz başlamışken Yılmaz Vural ve ekibine teşekkürlerini ileten Tuna, ''Bazı kararlar kalp ile alınır. Ben de Göztepe'ye gelme kararımı bu şekilde aldım. Hem futbolculuk hem de teknik direktörlük kariyerimde Süper Lig'de mücadele etmenin keyfini yaşadım.'' şeklinde konuştu. 


Oluşturacakları transfer politikası ile de görüşlerini bildiren Tuna, ''İhtiyacımız olan noktaları tespit ettik ve görüşmeler sürüyor. Transfer konusunda şu an kulüple fikir birliği içerisindeyiz. İhtiyacımız neyse o yönde oyuncu tercihlerinde bulunacağız. İsimler ve kulüpler önemli olmuyor. Beşiktaş'tan geldim diye iilla ki oradan futbolcu getireceğim diye bir şey yok.'' dedi. 


Tamer Tuna liderliğindeki Süper Lig'in yeni ekibi yeni sezon çalışmalarına 3 Temmuz'da Adnan Süvari Tesisleri'nde başlayacak. Sonrasında ise 14-28 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da kampa gidecek. 
 
 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI