Tehlike kapıda!

Beşiktaş’ta Ersan'ın sakatlığı kritik sınavlar öncesi can sıktı. Kartal, bu yıl Rhodolfo-Ersan ikilisini bozduğu tek maçta 3 gol yemişti!

Beşiktaş’ta Ersan Gülüm’ün sol arka adalesinde meydana gelen yırtık teknik ekibi tedirgin etti. En az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen milli stoperin sezon başından bu yana Rhodolfo ile yakaladığı uyum ve başarılı performansları, “Yeri nasıl dolacak” sorusunu gündeme getirdi. Rakamlar da bu konudaki tedirginliği destekler nitelikte. 


Zira Siyah-Beyazlılar bu sezon Rhodolfo-Ersan ikilisinin birlikte görev almadığı tek bir maç oynadı. Ersan’ın cezası nedeniyle Kasımpaşa maçına Rhodolfo-Milosevic ikilisiyle çıkan Kartal kalesinde 3 gol görmüş, savunma performansı tatmin edici bulunmamıştı. Sonrasında Ersan’ın takıma dönüşüyle Bursa, Sivas ve Skenderbeu maçlarında kale gole kapanmıştı.

İLK SEÇENEK TOSİC

Peki şimdi ne olacak? Sezon başından bu yana Pedro Franco’ya şans vermeyen, Alexander Milosevic’i de sadece Kasımpaşa maçında sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş, Ersan’ın yokluğuna çözüm arıyor. 


Zaten devre arası için stoper isterken bir de elindeki oyuncuyu kaybeden tecrübeli hocanın önümüzdeki kritik maçlar için aklındaki ilk isim Dusko Tosic. Sırp Milli Takımı’nda ve geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde stoper olarak görev alan Sırp sol bek, önceki günkü Skenderbeu maçında da Ersan’ın sakatlığı sonrası oyuna dahil olmuştu.


FARK TAM 4 KAT

Beşiktaş’ın Rhodolfo-Ersan ikilisiyle çıktığı 16 maçta yediği toplam gol 12...  Bu ikili ile Beşiktaş maç başına 0.75 gol yiyor. Bu ikilinin bozulduğu tek maçta Kasımpaşa’dan yenilen 3 gol, maç başı ortalamada 4 katlık bir farkı ortaya çıkarıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI