Tek Ay Yıldız

Şafak Malatya'nın Güneş Gazetesi'ndeki köşe yazısı

TEK YILDIZ AY YILDIZ

Takvimler 05.05.1952’yi gösteriyordu..Dönemin TFF Başkanı Ulvi Yenal imzası ile Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğünden, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne o tarihi yazı tebliğ edildi. Görünen o ki, o dönem verilen ve Türkiye’de sadece siyah beyazlı camianın sahip olduğu “Türk milli takımını temsil hakkı”  dün akşamdan sonra yine Beşiktaş adına devam ediyor. Osmanlıspor’un aldığı sonuç ilk kez katıldıkları bu kupada kabul edilebilir olsa da, 110 yıllık mazisi ile Türk futbolunun çınarlarından birisi olan Fenerbahçe’nin, tabiri caiz ise 750.000 nüfuslu ve futbol mazisi 9 sene olan, neredeyse köy takımı diyebileceğimiz Krasnodar’a elenmesi hepimizi derinden üzdü.

Sonucu merakla beklenen Atiba’sız Beşiktaş ne yaparın, orta alanda ki pas trafiğini çok da olumsuz etkilemediğini söylemek mümkün. İnler-Talisca-Babel üçgeni birçok hücum varyasyonunda başarılı işler çıkardı. Ancak kesici sıfatı ile orta alanda tek başına mücadele eden Necip tek kalınca, Özellikle ilk 45 içerisinde Fabri 3 net pozisyon ile karşı karşıya kaldı. İşte bu da Atiba’nın alâmetifarikası zaten.

Herkes Beşiktaş'ın futbol oynadığını sanıyor. Oysa bu çocuklar oyundan keyif alıyor! Hani çocukluktan beri her hafta aynı gün halı sahada oynayan çocuklar olur ya, daha arkadaşı koşmadan topu oraya gönderiverir. İşte o misal Beşiktaş'ın oynadığı oyun. Final kelimesi çok iddialı olsa da, insan özellikle ilk devrede ki oyunu görünce, neden olamasın diyor. Birileri hâlâ ısrarla “Neden Pazartesi” diye ortada dolaşaDursun”, Beşiktaş sever adım ülke puanı için savaşmaya devam ediyor.


ŞAFAK MALATYA 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI