THY 1. Lige uçtu

THY kızları Birinci Lig’e uçtu!

THY Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, kurulduğu ilk yılda büyük bir başarıya imza attı. Lig maçlarını lider tamamlayan takım, Eskişehir’deki yarı final ve Ankara’daki final maçlarında üst üste aldığı galibiyetlerin ardından 1. Lig’e yükseldi.


Voleybol sevgisi tüm spor camiası tarafından yakından bilinen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, kurumun Spor Kulübü’nün başına geçmesinin ardından bayan takımı kurulmasına yönelik çalışmalarına başlamıştı. 2016 yılında kurulan ve statü gereği 2. Lig’de oynamaya başlayan THY Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, bu çalışmaların karşılığını vererek ilk sezonunda büyük bir başarıya imza attı ve 1. Lig’e çıktı.


Lig maçlarını lider tamamlayan THY Bayan Voleybol Takımı, Eskişehir’deki yarı final ve Ankara’daki final maçlarında aldığı galibiyetler ile adını bir üst lige yazdırmayı başardı. İlk yıllarında böyle bir başarıya imza atmalarının ardında büyük bir ekip çalışması olduğunu belirten THY Baş Antrenörü İsmail Şahin, "Yönetim Kurulu Başkanımız İlker Aycı ve Kulüp Genel Sekreterimiz Ramazan Yıldırım başta olmak üzere, voleybolu yürekten seven bir ekibin parçası olmak bizim için büyük bir şans. Bu sevginin yanı sıra, takımın kurulması için sunulan imkanlar, altyapı desteği, İdari Menajerimiz Cahit Şahin ile teknik kadromuzun özverili çalışmaları ve tabii ki oyuncularımızın büyük başarısıyla ilk yılımızda bir üst lige yükseldik. Artık daha zorlu bir lig bizi bekliyor. Bu nedenle yeni sezon hazırlıklarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.


2016 yılı Temmuz ayı içerisinde göreve gelmelerinin ardından takımı kurmak için çok titiz bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Antrenör Serkan Gür ise, "Yeni kurulan bir takımın oyuncularının birbirlerine adapte olmaları kolay değildir ancak takımımız büyük bir azim göstererek lig maçlarını ilk sırada bitirmeyi başardı. Yarı final ve final maçlarında da gerçekten müthiş bir performans gösterdiler. Sadece dokuz ay içerisinde böyle güçlü bir takım olmamızda emeği geçen başta idari kadromuz olmak üzere tüm ekibimize ve yıl boyunca bizden desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI