Tiki Taka Beşiktaş

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla başarılı kısa pas (244.7) yapan takım oldu, Barça’yı bile geride bıraktı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla başarılı kısa pas (244.7) yapan takım oldu, Barcelona'yı bile geride bıraktı.

Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan Beşiktaş'ın bazı istatistikleri dikkat çekiyor. 244.7 ile en fazla başarılı kısa pas yapan ekip durumunda olan ve zirvede yer alan siyah-beyazlılar, 'Tiki taka' lakabının sahili Barcelona'yı bile geride bırakmış durumda. Kara Kartal ayrıca 22.3'le, Atletico Madrid ve Porto'dan sonra 'en fazla top çalan takım' konumunda.

En fazla top kesen (19) takımlar arasında başarılı bir istatistik yakalayan Beşiktaş, ayrıca 2.7'yle ceza sahası dışından en az şut atan ama maç kazanan ekip oldu. Devler Ligi'nde %72.8'le en düşük pas yüzdesi olan takım olan siyah-beyazlılar, deplasmandaki Monaco maçında 461 pas yaptı. Siyah- beyazlıların uzun pas sayısı ise sadece 57 olarak dikkat çekti. Bir diğer değişle siyah-beyazlıların her 8 pasından 1'i uzun top oldu.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI