Tolga Zengin... Nerede kalmıştık!

2013 yılında Beşiktaş'a gelen Tolga Zengin'e tepkiler büyüyor

2013 yılında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Tolga Zengin, Beşiktaş’taki son lig maçına geçtiğimiz ağustos ayında, Konyaspor karşısında çıktı.

33 yaşındaki kaleci, ligde verilen milli maç arasında Beşiktaş’ın Rumen takımı Astra ile yaptığı hazırlık maçında sahadaydı. Vodafone Arena’da oynanan maçta 3-1’lik mağlubiyetin ardından taraftarlar bu sezon Deportivo’dan transfer edilen Fabri için tezahürat yapmaya başladı.

Tribünlerden tepki görmesi yeni bir şey olmasa da Tolga’nın sabrı bu kez tükenmiş görünüyor. Kendisinden daha az tecrübeye sahip olan İspanyol kalecinin gösterdiği performans nedeniyle şans bulamayan eski kaptanın vücut dili de artık yıprandığını işaret etmeye başlamış durumda. Maç sonunda yöneticilerle de konuşan, “Artık burada kalamam” dediği öğrenilen Tolga’nın sezon sonunda sürekli olarak forma giyebileceği bir takıma transfer olması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI