Tosic: Lyon maçı sonrası...

Dusko Tosic'ten çarpıcı açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında katrşılaştığı Adanaspor'u 3-2 mağlup etti ve Başakşehir'le olan puan farkını 7'ye çıkardı. Beşiktaş'ın gollerini Aboubakar (12'), Talisca (52') ve Tosic (80') kaydetti.

Lyon maçının son anlarında seri penaltı atışlarında topun başına geçen ancak topu filelerle buluşturamayan Dusko Tosic, Adanaspor maçına kadar özellikle sosyal medyadan taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Lig maçında Adanaspor mücadelesini kazandıran golü kaydederek kendini affetiren savunmacı, mücadele sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Sırp oyuncunun açıklamaları;

"Benim için çok önemli maçtı. Lyon maçından sonra 2 gün gözüme uyku girmedi. Kazandığımız için şu an mutluyum. Başakşehir maçı var önümüzde."

"Lyon maçı sonrası benim için çok zor geçti. Bu maç beni de takımı da rahatlattı. Sürekli çalışmamız lazım. Zorlu maçlarımız var. "

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI