Tosic'in eşi Jelena Karleusa'dan açıklama

Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Dusko Tosic'in esmer bir güzelle yakalandığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Dusko Tosic'in esmer bir güzelle yakalandığı iddia edildi.

Bazı magazin gazeteleri bugün çıkan haberde Beşiktaş'ın evli ve 2 çocuklu Sırp futbolcusu Dusko Tosic, eşi Jelena Karleusa'nın SırbiBeşiktaş'ın Sırp yıldızı Dusko Tosic'in esmer bir güzelle yakalandığı iddia edildi.

Bazı magazin gazeteleri bugün çıkan haberde Beşiktaş'ın evli ve 2 çocuklu Sırp futbolcusu Dusko Tosic, eşi Jelena Karleusa'nın Sırbistan'da olmasını fırsat bildiğini ve seksi şarkıcı memleketi Belgrad'da TV programı çekimindeyken ünlü futbolcu da önceki gece çapkınlık turuna çıktığını yazd. İstanbul'da olmasını fırsat bildiğini ve seksi şarkıcı memleketi Belgrad'da TV programı çekimindeyken ünlü futbolcu da önceki gece çapkınlık turuna çıktığını yazd


Twitter hesabından açıklama yapan Dusko Tosic'in karısı Karleusa, "Sevgili Türk medyası, bu kadın Tosic'in bir arkadaşının nişanlısının ve hepsinin olduğu bir akşam. Hiç adil değilsin!" ifadelerini kullandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI