Tosun Paşa'nın Rakipleri; Ronaldo ve Kane

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun Şampiyonlar Ligi'nde gol kralığı kovalıyor

Tosun Paşa, karşısına çıkanı yıkıp geçmeye devam ediyor. Önceki akşam kendisini izleyen Premier Lig ve La Liga gözlemcilerine gol ziyafeti çeken Cenk; Harry Kane ve Cristiano Ronaldo'ya rakip oldu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sadece 6 gol atan Kane ile 5 gol kaydeden Ronaldo, 4 gollü Cenk Tosun'dan daha fazla gole katkı yaptı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 6 golün 4'ünde Cenk Tosun'un katkısı var.

Tosun Paşa, 3 gol ve 1 asistle adeta uçuyor. Tosun'un önceki akşamki golleri Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarındaki 25 maçındaki 10'uncu golü oldu. Cenk, Beşiktaş forması giydiği son 16 resmi maçta 13 gole (10 gol ve 3 asistle) katkıda bulundu. Beşiktaş'a geldiği günden bu yana 11'de başladığı 65 resmi maçta 47 gole de katkı yaptı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI