Tüm Beşiktaşlılar davetli

Türkiye'nin 1 numaralı Beşiktaş Derneği Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları, süper bir organizasyona daha imza atıyor

Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği sünnet şölenine hazırlanıyor.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği, bu yılda 5. Sini gerçekleştirecekleri sünnet şöleni hazırlıkları devam ediyor.

08 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 19.03’de yapılacak olan sünnet şöleninde bu yıl çocukları birbirinden farklı sürpriz eğlence ve hediyeler bekliyor.

Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Adik, Değişim Haber’e 5. Geleneksel Sünnet Şöleni hakkında değerlendirmede bulundu. Adik, “ bu yıl 5. Geleneksel sünnet şöleni etkinliğimizi 08 Ağustos 1903’de Amfi Tiyatro’da gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz”

Adik açıklamasında ayrıca; 5. Geleneksel Sünnet Şöylenizin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve dernek üyelerimiz sünnet şölenimiz için hazırlanıyor. Sünnet Şölenimizde bu yıl 55 minik evladımız erkekliğe ilk adımı atacak. Sünnet Şölenimiz 08 Ağustos Cumartesi günü saat 19.03’te Sahil Bandı Amfi Tiyatro’da gerçekleştireceğiz. Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayacak olan programımız konuşmalar, çocuk eğlenceleri ve aktivitelerle devam edecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımıza bisiklet ve uzaktan Kumandalı arabanın yanı sıra çeşitli sürprizlerimizde olacak. Sünnet Şölenimize Kdz. Ereğli halkını davet ediyorum.

“ECHOMAR AİLESNE TEŞEKKÜRLER”

Çocuklarımız Ereğli Echomar Hastanesi’nde sünnet olacaklar. Sizlerin aracılığı ile Echomar Ailesine de teşekkür etmek istiyorum. Özel Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu’ya, Genel Müdür Kaya Karatepe’ye, Başhekim Nevzat Çimenoğlu’na sünnetleri gerçekleştirecek olan Operatör Doktor Barbaros Tabak başta olmak üzere hastane çalışanlarına şimdiden tek tek teşekkür ediyorum” dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI