UEFA Avrupa Ligi kuraları ne zaman çekilecek?

Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Uefa Avrupa Ligi'nde kura çekimi ne zaman yapılacak? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak? Beşiktaş taraftarı şimdiden bu sorunun cevabını arıyor. Son 32 turunda Türkiye'den sadece Beşiktaş kuraya katılacak.

Seribaşı uygulamasının olmayacağı son 16 turu kurasında, aynı ülke takımları da eşleşebilecek.

Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman hangi kanalda saat kaçta?


Avrupa futbolunun kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kura çekimi bugün yapılacak. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi, TSİ 15.00'te başlayacak. Tivibi Spor ve Trt Spor'dan canlı yayınlanacak. Kura çekiminin tüm detaylarını aynı zamanda kartalhaber.com'dan takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe'yi eleyen Rusya'nın Krasnodar ile İngiltere'nin Manchester United ve Almanya'nın Schalke 04 takımlarının adlarını yazdırdığı son 16 turuna kalacak diğer 13 ekip, bu akşam oynanacak rövanş maçlarının ardından belli olacak.

Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI