Ufuk Sarıca: Biz de Beşiktaş'ız

Beşiktaş Sompo Japan Baş Antrenörü Ufuk Sarıca'dan sitem

Beşiktaş Sompo Japan Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, Darüşşafaka Doğuş'un 71-68 kazandığı mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu. 

Oyuncularının Avrupa arenasında Pınar Karşıyaka'ya elenmesinin etkisinden  kurtulamadığını belirten Ufuk Sarıca, karşılaşma sonrası şunları söyledi; "Bizim için gerçekten üzücü oldu. Bazı genç oyuncularım bu yenilginin etkisinden henüz kurtulamadı. Bunu aşmaya çalışacağız. Darüşşafaka Doğuş bizim 9-10 katı bir bütçeye sahip. Benim oyuncularım yine de elinden geleni yaptılar. Onları tebrik ediyorum. Thompson'dan daha iyisini bekliyoruz. Bu yüzden onu bu maçta zaman zaman benchte oturttuk. Yalnız burada hakemlerden bahsetmek istiyorum. Evet rakibimiz büyük yatırımlar yaptı, Ama biz de Beşiktaş'ız. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum ama bu sezon hakemler takdir haklarını rakiplerimizden yana kullanıyor. Artık hakemlerimizden adil bir yönetim istiyoruz. Biz yine de Darüşşafaka Doğuş'tan 2 galibiyet öndeyiz. En az kayıpla Play-Off turuna katılmak istiyoruz. Darüşşafaka Doğuş'u aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum ve başarılar diliyorum"  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI