Ufuk Sarıca: çok önemli bir galibiyet

Beşiktaş sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Siyah-Beyazlı takımın Gaziantep Basketbol galibiyeti sonrası açıklama yaptı

Beşiktaş Akatlar Arena’da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ufuk Sarıca, tempoyu istedikleri seviyeye çekemediklerini vurgulayarak, "Ritim bulmakta zorlandık. Zaman zaman bulsak da devamlılık yoktu. Bunun ilk sebebi yaptığımız top kayıplarıydı. Kötü oynadığınız günde kazanmak önemli. Gaziantep Basketbol dış atışlarla oynayan bir takım. Biz o bölgeyi iyi savunduk. Maçın genelinde rakibimizi 60 sayıda tuttuk ve savunma performansımızı sürdürerek galip geldik." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Sompo Japan oyuncularından Roll ise maça yavaş başladıklarını ve oyun planlarını uygulayarak galibiyeti elde ettiklerini dile getirdi.

Gaziantep Basketbol cephesi

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, Beşiktaş Sompo Japan’ı galibiyetinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, "Karşılaşmanın sonuna kadar mücadele ettik fakat maçı dengeleyecek gerekli atışı bulamadık. Yüksek seviyede takımlara karşı kafa kafaya oynuyoruz ama galibiyeti getiremiyoruz. Büyük bir galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu tarz büyük maçları kazanmak önemli ama bu hafta TED Ankara Kolejliler ile oynayacağız. Bütün rakiplerimiz onlara karşı galip geldi. Bu maçı kazanarak yükselişe geçmek istiyoruz. Maçı değiştiren adam Clark’tı. kendisi Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin en iyi oyuncularından bir tanesi. Eğer onun yerinde başka bir oyuncu olsaydı maçı
kazanabilirdik. Diğer oyuncuları kontrol ettik ama onu kontrol edemedik." diye konuştu.

Gaziantep Basketbol oyuncularından Altan Erol da Beşiktaş Sompo Japan’a göre dar bir rotasyona sahip olmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ancak yeterli ribaund alamadıkları için maçı kaybettiklerini savundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI