Ufuk Sarıca imzayı attı

A Milli basketbol Milli Takım Baş Antrenörlüğüne getirilen Ufuk Sarıca, yapılacak imza töreniyle medya karşısına çıktı.

Uuk Sarıca imza törenin şunları söyledi; 

"Öncelikle bu görevi kabul ederken hocamızı Milli Takımda görmek bizi gururlandırır" sözleri beni çok mutlu etti.  Öncelikle bu görev için Beşiktaş Kulübü ve başktan Fikret Orman'a çok teşekkür ederim. Burada çok genç bir yönetim kurulu ile hepsi de basketbolun içinden gelmiş ekiple çalışacağım için çok mutluyum. Tabii ki işimiz zor ama hep birlikte milli takımda son topa kadar mücadele bir takım oluşturacağız. 2017 yılında ülkemizde yapılacak Avrupa şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Son günlerde ülkemizde birlik beraberliğin, sevgi ortamının ne kadar önemli olduğunu gördük. Bana gösterilen büyük güven için tüm basketbol ailesine teşekkür ederim."  

TBF, A Milli Takım koçu olarak Ufuk Sarıca ile 4 yıllık anlaşma yaptı. Sarıca sezon sonuna kadar Beşiktaş'ı çalıştırmaya devam edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI