Ufuk Sarıca isyan etti: O ses bombası...

Beşiktaş sompo Jaapan baş Antrenörü Ufuk Sarıca, Fenerbahçe maçında atılan ses bombalarına isyan etti

Beşiktaş Sompo Japan koçu Ufuk Sarıca, Fenerbahçe'ye kaybedilen serinin 3. maçı sonrası yaptığı açıklamada salonda yaşananlardan yakındı ve 'Ses bombalarının burada yeri yok' dedi.

Sarıca'nın açıklamaları şöyle:

“Basketbol konuşmak istiyoruz ama olaylar üzücü. Bir final serisi oynuyoruz ve iki takım da elinden geleni yapıyor.  Böyle olayların olmasını istemiyoruz. Salonda olan tüm taraftarlar için geçerli değil elbette bunlar. Sadece basketbol için gelen birçok taraftar da var. Buınların olmaması lazım, ses bombalarının burada yeri yok. Saha içi organizasyon elbette önemli ama saha dışı organizasyonda da daha iyiye gitmeliyiz.

İlk devrede tempoyu hiç bulamadık. İkinci yarıda özellikle daha iyiydik, Fenerbahçe bizi kovaladı. Ama Bogdanovic ve Melih gibi şutörleri boş bırakmamalıydık. Burada tecrübe farkı da var. Fenerbahçe böyle maçları daha fazla oynamış bir takım. Maç sonunda iki takımın da konsantrasyonu azalmıştı, biz de yorulmuştuk. Yapmamız gereken iki faulü yapamadık. Böyle hataları Fenerbahçe’ye karşı en az derece yapmanız gerekiyor. Skor elbette 3-0’a geldi ve bizim için çok iç açıcı değil. Yine de Cuma günü kazanmak için her şeyi yapacağız.”


Bogdanovic: Bu konularda konuşacak kadar zeki değilim


Maçın bitimine 1:30 kala tribünlere dördüncü anonsun gelmesiyle seyircisiz tribünler ve sessiz bir salon önünde oynanan maçın kaderini Bogdanovic değiştirdi.


Sürenin bitimine 4 saniye kala kenardan oyuna sokulan topta kendisine çizilen setin sonunda üçlüğü sokan Bogdanovic 74-74’lük skorla maçı uzatmaya götüren ve Fenerbahçe’yi mağlubiyetten kurtaran isim oldu.


Uzatmalarda ise o çok kritik üçlüğünün yanına 6 sayı daha ekleyerek maça zaferle nokta koyulmasını sağlayan adam oldu Bogdanovic.


Serinin üçüncü maçını 3/8 üçlük, 7/12 ikilik, toplamda 10/20 saha içi isabetiyle 23 sayı atarak bitiren Sırp skorer, sayılarının yanına 8 ribaunt ve 3 asist ekleyerek maçın kaderini çizdi.


Maç bitiminde mikrofon uzatılan Bogdanovic maçta yaşanılan olaylarla ilgili "Bu konularda konuşacak kadar zeki değilim, ben oyuncu olarak, rakip taraftarın önünde oynamak isterdim. Olaylar üzücü" derken maçın 2 saat 45 dakika sürmesini iyi oynamamalarına bağladı,

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI