Ufuk Sarıca maçı değerlendirdi

Beşiktaş Sompo Japan’ın başantrenörü Ufuk Sarıca, yaptığı açıklamada çok rahat bir maç oynadıklarını dile getirdi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 16. hafta mücadelesinde Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i 93-52 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan’ın başantrenörü Ufuk Sarıca, yaptığı açıklamada çok rahat bir maç oynadıklarını dile getirdi.


Maç bitiminde yapılan basın toplantısında yaptığı açıklamada rakiplerinin ligdeki durumlarına ve gücüne dikkati çeken Ufuk Sarıca, "Çok rahat bir maç oynadık. Oyuncularımızın ciddiyeti ve konsantrasyonu çok önemliydi. Bugün rotasyon fırsatı bulduk. Taraftarlara güzel bir basketbol sunduğumuzu düşünüyorum. İkinci devre bu maç itibarıyla başladı. Sezonun ilk yarısındaki performansımızı ikinci bölümde de sürdürmek istiyoruz." şeklinde konuştu.


Beşiktaş Sompo Japan başarılı oyuncusu Kenan Sipahi de iyi bir maç yaptıklarını ve bu maçla birlikte hedeflerinin yükselişe geçmek olduğunu söyledi.


Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’in başantrenörü Can Sevim maç sonrası yaptığı basın toplantısında sezonun en kötü maçını geçirdiklerini söyledi.


Deneyimli başantrenör, Beşiktaş Sompo Japan’ın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Beşiktaş Sompo Japan, en iyi Türk oyuncu rotasyonuna sahip takım. Yabancı oyuncularının kalitesi zaten ortada. Bugün sezonun en kötü oyununu  oynadık. Dağınık görüntümüzden uzaklaşmamız lazım. Fenerbahçe maçında da bunuyapabileceğimizi gösterdik. Eğer bunu başarırsak daha iyiye gidebiliriz." açıklamasını yaptı.


Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’in başarılı oyuncusu Safdar Çağan Aydın ise Beşiktaş Sompo Japan’a karşı oynamanın zor olduğunu ve istediklerini sahada gösteremediklerini aktardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI