Ufuk Sarıca: Müthiş tempomuz...

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Demir İnşaat Büyükçekmece karşılaşması sonunda açıklamalarda bulunu.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 84-67 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunu.

Ufuk Sarıca, maç boyunca aynı tempoyu tutturmanın kolay olmadığını dile getirerek, "Müthiş tempomuz ve iyi savunmamız bize kolay bir galibiyet getirdi. Bütün maç boyunca atışlarda isabet bulmak kolay değil. Takım olarak paylaşım çok güzeldi. Güzel bir galibiyet aldık. Ligin sonuna yaklaştıkça her maçın önemi artıyor. Ciddiye alıp, kazandığımız için oyuncularımı da tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Siyah-beyazlı basketbolcu Sertaç Şanlı da maçın başında yakaladıkları ritmi ikinci yarıda kaybettiklerini anlatarak "Son çeyrekte yeniden toparlanarak sertliği ortaya koyduk ve kazandık." diye konuştu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI