Ufuk Sarıca yol ayrımında

Beşiktaş Sompo Japan Coachu Ufuk Sarıca için flaş iddia

Milli Takım baş Antrenörü  aynı zamanda kulüp takımı çalıştırması konusuna sıcak bakmayan Basketbol Federasyonu yetkililerinin coach Ufuk Sarıca ile görüştüğü öğrenildi. 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ta yaşanan maddi krizden rahatsızlık duyan ve transfer yasağının kalkmadığı için oyun kurucu pozisyonuna oyuncu transfer edemeyen Sarıca'nın en geç bu sezon sonunda görevi bırakmaya hazırlandığı öğrenildi. 

19 Ocak'ta A Milli Erkek Basketbol Milli Takım coachluğuna getirilen Ufuk Sarıca'nın, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş Sompo Japan'da tamamlayacak. 2017-2018 sezonunda ise coach Sarıca'nın Siyah-Beyazlıların başında olmayacak. 2020 Olimpiyatları'nda A Milli Erkek Takımı'nın mutlaka yer almasını isteyen Basketbol Federasyonu, coach Ufuk Sarıca'nın sadece Ay-Yıldızlı ekibe konsantre olmasını istedi. Sarıca'nın Beşiktaş'tan kazandığı 450 bin euroluk ücretin Basketbol Federasyonu tarafından genç teknik adamın yıllık maaşına kleneceği öğrenildi. 

Basketbolda da iddialı bir konuma gelmek isteyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü, yeni sezon için çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlıların kariyerli bir yabancı antrenörü takımın başına getirmek için şimdiden ikna turlarında... Yardımcısı ise daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş bir ismin olacağı ileri sürüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI