Ufuk Sarıca'dan özeleştiri

Beşiktaş baş Antrenörü Ufuk Sarıca, takımını eleştirdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Gaziantep Basketbol’u 66-57 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan’ın başantrenörü Ufuk Sarıca, kötü oynamalarına rağmen kazandıklarını söyledi.

        

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarıca, "Yarı finale kalma yolunda ilk maçı kazandığımız için mutluyuz. Rakibimiz, sezon içinde aldığı sonuçlarla tehlikeli olduğunu gösterdi. Rakibi üç maçta da 60 sayının altında tuttuk ama kendimiz de 67 sayıyı geçemedik. Kötü oynadık ama böyle günlerde kazanmak önemli. Boyalı alan atışlarımızdaki yüzdesizliğimiz, skor açısından kısır kalmamıza neden oldu." diye konuştu.

        

Beşiktaş Sompo Japan oyuncularından Michael Roll ise iki takımın da sert oynadığını ve galip geldikleri için mutlu olduklarını aktardı.


Gaziantep Basketbol cephesi

        

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, iki takımın da iyi savunma yaptığını dile getirdi.

        

Galibiyetinden ötürü siyah-beyazlıları tebrik eden Dedas, "Bizi adil bir şekilde yendiler. Bazı bölümlerde istediğimiz gibi oynadık ve oyunu domine ettik. Serinin üçüncü maçını buraya getirmeye çalışacağız. Kendi evimizde Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz. Bunun için yeteri kadar tecrübemiz var." değerlendirmesinde bulundu.

        

Gaziantep Basketbol oyuncularından Marcus Denmon da rövanşı kazanmak istediklerini kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI