Ukrayna, Arena'yı konuşuyor

Ukrayna medyası, Beşiktaş taraftarına hayran kaldı

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda BJK Arena’da Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın Ukrayna spor medyasında bulduğu yankılar şöyle: 

SPORT EXPRESS: İlk yarıda tüm hatlarıyla Beşiktaş’a teslim olan ve ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyamayan Dinamo, Napoli ile Kiev’deki buluşmasının aynısını yaşamaya bir adım yakınlıktaydı. Ancak Viktor Tsygankov’un, oyuna girdikten üç dakika sonraki refleksi sayesinde Dinamolular hüsrana uğramaktan kurtuldu ve gruptaki şanslarını korudu. Beşiktaş taraftarı sağır edici bir gürültü çıkardı. 

UA-FOOTBALL.COM: Beşiktaş bu maçta kusursuz değildi. Dinamo, ilk yarıdaki kötü oyununa rağmen Beşiktaş’ı yenebilirdi. Burada gelecek bir üç puan, Dinamo için Napoli maçındaki kayıbın çok iyi bir telafisi olabilirdi. Şimdi grupta ilk ikiye girmek de oldukça zor olacak.

KOMSOMOLSKAYA PRAVDA: Tsıgankov İstanbul’da Dinamo’yu kurtardı. Beşiktaş maça çok aktif başladı. Ancak Dinamo sonra baskı kurmayı başardı. Beşiktaş 6 Aralık’ta Kiev’e gelecek. Türkler için bu hoş bir tarih değil. Dinamo’ya kendi evinde mutlak galibiyet gerekecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI