ÜMRANİYE'DE FİKRET ORMAN RÜZGARI

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, futbol şubesinde ağırlığını hissetiriyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Başkan Fikret Orman'ın da izlediği basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Ümraniye Tesisleri'ne çıkarma yapan Fikret Orman'ın Balıkesirspor maçında kaybedilen 2 puanın ardından futbol şubesine el koyduğu kaydedildi. İki hafta önce Amerika Birleşik Devletleri'nde BJK USA'nin balosuna katıldığı için Eskişehirspor maçına gidemeyen Orman'ın Sivasspor maçı öncesi takımın başında olması Siyah-Beyazlı takıma büyük moral verdi. Teknik Direktör Bilic'le kısa bir görüşme yapan Orman'ın Hırvat Hoca'ya, ''Bu takım büyük işler yaptı. Size güveniyoruz. Sivasspor maçıyla büyük bir çıkışa geçeceğimize inanıyorum'' dediği öğrenildi. Akşam saatlerine kadar tesislerde kalan Başkan Orman'ın futbolcularla tek tek görüşmeler yaptığı kaydedildi. 

Antrenmana bireysel çalışan Alexander Milosevic, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun katılmadı. Cenk Gönen ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken, istasyon koşuları, top kontrol ve pas çalışması ile devam etti. Minik kale maç ve taktik çalışmasının yer aldığı program değişmeli olarak uygulandı. Çalışma yarı sahada yapılan taktik maç ile sona erdi.

Gelişmeler kartalhaber.com'da... 



BU HABER 35555 KEZ OKUNDU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI