Utku Yuvakuran ailesini sevince boğdu

Darıca Gençlerbirliği - Beşiktaş karşılaşmasındaki kurtarışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Utku Yuvakuran, anne-babasını ekran başında mutluluktan göz yaşlarına boğdu.

Darıca Gençlerbirliği - Beşiktaş karşılaşmasındaki kurtarışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Utku Yuvakuran, anne-babasını ekran başında mutluluktan göz yaşlarına boğdu. Eski milli futbolcu Semih Yuvakuran dugularını, “Karı-koca oturduk ağladık. Değişik duygular yaşadık” şeklinde anlattı.


Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla beğeni toplayan genç kalecisi Utku Yuvakuran’ı konuşuyor. 18 yaşındaki kalecinin babası olan eski milli futbolcu Semih Yuvakuran, duygularını şu şekilde dile getirdi:


“Oğlum büyük bir takımın kalesini koruyor. Henüz bir çocuk. Uzun yıllar hem Beşiktaş’ın hem de Milli Takım’ın kalesini koruyacak”. “O kurtarışları yaptığında ne hissettiniz” sorusunu ise baba Yuvakuran, “Maçı eşimle izliyordum. Kurtarışları yaparken karı-koca ağladık. Çok değişik bir duygu yaşadık“ şeklinde yanıtladı


REAL BETİS’E TRANSFER OLACAKTI, BEŞİKTAŞ İSTEDİ

Semih Yuvakuran, oğlu Utku’ya arkadaşlarının destek verdiğini söyleyerek, sözlerine şunları ekledi: “Takımdaki arkadaşları Utku’ya sahip çıkıyorlar. Onu çok seviyorlar ve destekliyorlar. Bu da onu rahatlatıyor. Sezon başında Real Betis’e transfer olacaktı. O sırada Beşiktaşlılar devreye girdi. Beylerbeyi Kulübü Başkanı, Beşiktaşlı olduğu için önermişler. Fikret Orman da ‘Utku’yu bize verir misin’ deyince, teklifi hemen kabul ettiler. Beşiktaş, Utku’yu istedi yani. Biz de bu isteğe gidişine onay verdik.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI