Ve Sonunda Talisca'nın Ücretinde Arttırıma Gidildi

Sezon ortasında da yönetimden maaşına zam isteyen Talisca'nın ücretinde arttırıma gidildi. İşte yıldız futbolcunun yeni maaşı...

Sezon boyunca yüksek performans gösteren ve Beşiktaş'ın hem şampiyonluğunda hem de Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynamasında etkin bir rol üstlenen Talisca yönetimden maaşına zam istemişti. Yıldız futbolcuyu en az 1 sene daha aralarında görmek isteyen Beşiktaş yönetimi Talisca'nın bu isteğini yerine getirdi. Brezilyalı futbolcunun yıllık ücreti 2.5 milyon euroya çıkarıldı. 


Beşiktaş yönetimi yıldız futbolcularından Talisca'nın yıllık ücretine zam isteğine futbol komitesinin yaptığı ortak değerlendirme sonunda olumlu yanıt vererek Brezilyalı yıldızın maaşını 1.5 milyon eurodan 2.5 milyon euroya çıkardı. Talisca'nın zam isteği yüzde yüz idi, yani 3 milyon euroya çıkarılması yönündeydi. 


Ücretinde 1 milyon euro arttırıma gidilen Talisca geçtiğimiz sezon Benfica'dan 2 milyon euro karşılığında kiralanmıştı. 1+1 yıllık sözleşme imzalanan yıldız futbolcunun sözleşmesindeki opsiyon kullanılmış ve Benfica'ya bu yıl için 2 milyon euro ek ödeme yapılması kabul edilmişti. 


Kiralama Bedeli Düşülecek


Talisca'nın kiralama sözleşmesinde yer alan bonservis bedeli ise 25 milyon euro olarak belirlenmişti. Eğer Beşiktaş yönetimi sezon sonunda Talisca'yı satın almak isterse 2 sezon kiralama için ödenen 4 milyon euroluk bedel toplam bonservis değeri olan 25 milyon eurodan düşülecek. Yani sezon sonunda Talisca'nın bonservisi alınabilirse Beşiktaş 25 milyon euro değil, 21 milyon euro ödeme yapacak.


Yıldız futbolcu Beşiktaş'ta ilk sezonunda ilk yarıda uzun bir süre sakatlıktan ötürü sahalardan uzak kalmasına rağmen çıktığı 33 maçta 17 gol ve 6 asist yapma başarısını göstermişti. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI