Veli'nin Yeni Takımı Belli Oldu

Veli Kavlak'ı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sivasspor mutlu sona çok yaklaştı. Veli Kavlak Sivasspor'da kendisini kanıtlayıp tekrar Beşiktaş'a geri dönmek istiyor.

Süper Lig'e yeniden merhaba diyen Sivasspor'da yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Kadroya alınacak futbolcular konusunda ince eleyip sık dokuyan Sivasspor, Beşiktaş'ta ilk yıllarında başarılı grafik çizen ancak sonrasında geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Veli Kavlak'a göz dikti. Kırmızı-Beyazlılar daha önce de gündemine aldığı Veli Kavlak konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya çok yaklaştı.


Kiralık Gidiyor


Uzun süredir sakatlıktan müzdarip olan Veli, tedavisini Almanya'da sürdürüyor. 28 yaşındaki futbolcunun amacı bu sezonu ciddi bir sakatlık problemi yaşamadan başarılı bir performansla eski günlerine dönüş yapmak. Veli, hem bu açıdan hem de Sivasspor'un teknik direktörünün daha önce birlikte çalıştığı Samet Aybaba olmasından dolayı Sivasspor'un yapmış olduğu kiralık teklifine sıcak bakıyor. Veli, Sivasspor'da düzenli olarak forma giyip kendisini kanıtlayarak güçlü bir şekilde Beşiktaş'a geri dönüş yapmak istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI