Vida'nın Menajerinden 'Beşiktaş' Açıklaması

Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a çarpıcı açıklamalar yaptı

Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

"Beşiktaş oyuncu için bir teklif verdi. Kontratı biten bir oyuncu için o rakamları vermek çok doğru değildi aslında ancak olmadı. Bu transfer döneminde gerçekleşmesi zor gözüküyor ancak Ocak ayında serbest kalacağı için transfer o şekilde sonlanacaktır." 

"Transfer dönemi bitmeden ön anlaşma yapılıp yapmadığını açıklayamam şimdi. Sosyal medyaya gözüken belgelerin sahte olduğunu ve basit bir şekilde yapıldığını belirteyim. Ocak ayında sıkıntı olacağını sanmıyorum. Uzun bir kontrat olacağını söyleyebilirim."

"Beşiktaş taraftarı, büyük bir taraftar. Gelmeyi düşünmeyen isimler bile taraftarı, ambiyansı görünce sorular soruyor. Vida dün Eskişehir'de Milli Takım karşısında da çok iyi oynadı. Hava toplarına da gitti zaten sezonluk 3-4 gol ortalaması ile oynayan bir isim. "

"Yabancı kuralına karşı değilim. Uyruğu diye değil, oyuncu iyi mi kötü mü diye bakalım. Bu sezon büyüklerin nerdeyse yerli transferi yok. Galatasaray'ın rotasyonda kullanabileceği neredeyse yerli oyuncusu yok. Taraftardan gelen tepkiler nedeniyle yerlilerinde önü kapanıyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI