Vida'ya Dinamo Kiev Başkanı'ndan Şantaj

Beşiktaş'ın stoper transferin öncelikli hedefleri arasında yer alan Domagoj Vida'ya baskı yapılıyor.

Beşiktaş'ın stoper transferinde önceliği alan Vida konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kara kartalın transfer etmek istediği Vida'ya son olarak İngiltere Premier Lig Takımı Leicester City'de talip olmuştu. Beşiktaş'ın finansal fair play kısıtlamalarından ötürü Boyko ve bir miktar paraya anlaşmasına rağmen Leicester City'nin bu transfer yüksek meblağ teklif etmesi Dinamo Kiev kanadında kafaları karıştırdı. Nitekim İngiliz ekibi Vida için 9 milyon euroluk teklif ettiği ve bu teklifin Dinamo Kiev açısından Beşiktaş'ın teklifine nazaran daha cazip geldiği öğrenildi. 


Vida Beşiktaş Diyor


Öte yandan başarılı Hırvat stoper Beşiktaş'a daha sıcak bakıyor. Bunun en büyük sebebi ise Vida'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi olarak biliniyor. 


Kiev Leicester City Diyor


Ukraynalı kulüp açısından ise Leicester City'nin yaptığı teklif daha cazip geliyor. Bu ikilem durumunda Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, Vida'nın Leicester City'i tercih etmesi yönünde baskı yapıyor. Ukrayna'da önde gelen bir kişilik olan ve kumarhaneler işleten Surkis yaptığı bu baskının dışında Vida'ya şantaj da yaptığı öğrenildi. Surkis'in Vida'ya, ''Ya Leicester City'e git ya da sözleşmeni uzatırım.'' tehdidinde bulunduğu söyleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI