İyi Alıştınız!

Zorlu lig mücadelesinden sonra, zorlu bir transfer dönemi ve hazırlık sürecinden geçen Beşiktaş'ta taşların henüz yerine oturmadığının göstergesi bir maç oldu.

Bir yandan sıkıntılı bölgelere takviye yapmaya çalışırken bir yandan da FFP'ye takılan Beşiktaş, takımı toparlayıp sezona hazırlarken elbette ki tökezlemeler yaşayacaktı. Bu ne yazık kı yine Süper Kupa'ya denk geldi. Geçen sezon da aynı başlangıcı yapan Beşiktaş ilerleyen haftalarda gerçekte neler yapabileceğini hepimize göstermişti. 


Takım oyunu adına geçen sene adeta herkesin arkasını toplayan Atiba bütün maç "yedeğimi bulmalısınız" mesajı verdi. En büyük sorunlardan birini defansif anlamda yaşayan Beşiktaş Pepe ile zirveye çıkabilir ancak yanına mutlaka tandemi tutturacak birini almak şart zira bugün Beck, Tosic ve Adriano'yu toparlarken adeta canı çıktı. Hücumda sorun yaşamayan Beşiktaş'ta flash transfer Lens takıma adapte olduğunda Lens, Quaresma ve Negredo üçlüsü bambaşka olacaktır bu konuda şüphesi olan yok.


Bir küçük not yapılan transferlerin tabanını gözleyen bir takım yazar tayfasına. Pepe bu maçta yaptığı hata ile nazar boncuğunu takmıştır. Kariyerinin getirdiği sınırsız kontenjandan kullandı. Bundan sonra kullanmasına gerek kalmadığını Pepe'nin açtığı oyunla atağa kalkan Beşiktaş'ı izlerken görebileceksiniz.


Bir küçük not ise organizasyonu yapan bir takım görevli tayfasına. Bundan sonra bu tip organizasyonlarda asla bulunamayacaksınız zira bu, bu zamana kadar yapılmış en kötü Süper Kupa organizasyonu olabilir. Güvenlik görevlileri Ulu Önder için yapılmış pankartla ilgilenirken içeri sokulan bıçakları, meşaleleri gözden kaçırmış olmalı! Sahaya atlayan taraftarlardan bahsetmek dahi istemiyorum. Çok fazla gelişmelisiniz beyler çok! 


Tek maç tek maç ilerleyen Konyaspor'un şampiyon olma ihtimali yok da yine de böyle bir başarıyı taraftarı nasıl kaldırır bilemiyorum. İki tane kupayla bu hale gelebilen bir taraftar şampiyonluk şerefine adam asmaya, kesmeye başlayabilir! DİKKAT! 


Sezon başlarında yaşanabilecek ufak kazalardan birini yaşayan Beşiktaş her sene aynısını mı yapacak. Süper Kupa'yı da alın da çifte kupalı Şampiyon yazalım beyler böyle iyi alıştınız Süper Kupa'yı verip her sene şampiyon olmalara! 


Aslıhan Elif Gürbüz 


Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI