Şampiyonluk Alameti

Form grafiğini geçen haftanın kat kat üstüne taşıyan Beşiktaş'ta adı ister 2. hafta laneti olsun, ister Kasımpaşa laneti kim ne derse desin göz göre göre 2 puan hediye edildi. Tabanı bu kadar gözlenen bir takımın bu puanları bol keseden hediye etmesi akıl karı değil. Zaten işiniz dış kuvvetler tarafından yeteri kadar zorlaştırılırken şampiyonluk totemi de olsa bütün üstünlük sendeyken rakibin iki şutunda iki gol yiyip berabere kalmak taraftara saç baş yolduruyor bilginize!


Atiba'nın rahatsızlığı ile bozulacak orta saha tandeminde kendinden beklenenin fazlasını yapan Tolgay'ın yanındaki çocuk kim? Beşiktaş'ın paha biçemediği Oğuzhan'a çok benziyor. Ama paha biçilemeyecek bir oyunu olmadığına göre Oğuzhan da olamaz değil mi? Bir de kaptanlık pazu bandı takıyor. Çileden çıkmak işten değil. Tosic'in Pepe ile iyi bir ikili olmak adına çabası gözlerden kaçmıyor zira geçen yıla bakarak bambaşka bir oyun sergiliyor. Hücuma katkısı ise muazzam. Gel gelelim hücum bölgesinde oluşması muhtemel rekabet ortamı sadece stoper mevkiinde oluşunca işler biraz karışıyor. 


Şenol Hoca'm geç kalınıyor! Nedendir bu inadın bilinmez ama değişiklik 70'ten sonra yapılır diye bir kural yok! Girdiği 20 dakikalık süreçte gösterdiği performansla eminim Medel bu maçta Oğuzhan'dan daha fazla katkı yapardı. Takımın 1. forveti olarak görülen Negredo'nun ise son 5 dakikada oyuna ısınıp gol atması mucize. Zorlu lig mücadelesinin yanı sıra kulağında Şampiyonlar Ligi marşı çınlayan taraftarın gözlerinden kan gelmemesi için bir takım inatlardan vazgeçmen ŞART!


Sevgili Fabri.. Beşiktaş'a kolay adapte oluşun, geçen yıl bazı hataların nedeniyle yüzünde oluşan mahcubiyet, sempatikliğin, kurtarıcılığın vs. Seviliyorsun fakat bu taraftar daha da fazla çalışmanı hakediyor. Zira benzer hatalarla yediğin gollerin her zaman telafi edilemiyor. Daha dikkatli olman dileğiyle..


Ve çok sevgili(!) Alper Ulusoy.. Maç genelinde bütün iyi niyetini Kasımpaşa tarafından kullanıp son 10 dakika Kasımpaşa aleyhinde kart çıkararak bu taraftarın zekasını sınayamazsın. Son dakika yaptığın göz boyama hareketler senin ancak 'Eyyamcı' hakemler listesine altın harflerle girmeni sağlar. Beşiktaş'a kart çıkarırken, faul çalarken kullandığınız aklınızı 'hakim olup','hakem olmak' için de kullandığınızda başarılı olacaksınız..


Aslıhan Elif Gürbüz 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI