Teşekkürler Beşiktaş

Şaşırdık mı? Hayır! Bir takım ki yöneticisinden malzemecisine, futbolcusundan en küçük taraftarına kadar bu kadar şampiyonluğa inanmışken başarı tesadüf değil elbette. Dağılmış kadrosuyla, yeni gelenlerin adaptasyonu, bu senede peşini bırakmayan sakatlıkları derken 3 kulvarda önemli başarılar elde eden Beşiktaş bunlardan birini kupayla sonlandırmış az bile! 

Bir takım düşünün! Geçen yıl göçebe gibi bir sezon geçirip maddi manevi birçok imkânsızlıklarla şampiyon olmuş. Şampiyon kadrosunun yarısı değişmiş, beklentiler daha üst seviyeye çıkmışken karşısına çıkan gerek futbol içi gerek futbol dışı bütün engelleri tek tek devirerek bir sezonu daha şampiyon bitirmiş. 

Teşekkürler takım! Ligde olmaması gereken bir ton haksızlığa rağmen şikayet etmeden işinizi yaptığınız için. Teşekkürler hem koskoca Türkiye'ye futbol nasıl oynanır öğrettiğiniz, mücadeleden asla vazgeçmediğiniz için. Ve teşekkürler düzenlenebileceği halde sizi zora sokan fikstürde bile hem yurtiçinde hem yurtdışında taraftarınızı her zaman gururlandırdığınız için. 

Teşekkürler Şenol Hocam! Ülkede futbolun anlam kazanmasına sebep olduğun için ! Meslek ahlakının önüne anlamsız bir ego koymadığın için ! Çakma filozof diyenlere futbol böyle oynanır cevabını verdiğin için! 

Ve Teşekkürler Beşiktaş! Ülkede ayrışmanın en uç noktalarda yaşandığı futbolda tek başına 17 takımı kardeş yaptığın için ! Bir şampiyonluk ancak bu kadar hak edilebilirdi! 3. Yıldız ancak bu kadar yakışabilirdi! ŞEREFİNLE OYNADIN HAKKINLA KAZANDIN ! ŞİMDİ BAŞIN DİK YÜRÜ GÜNEŞE! 

Aslıhan Elif Gürbüz 
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI