Yelkenler fora.. Hedef şampiyonluk!

YELKENLER FORA! HEDEF ŞAMPİYONLUK!


Takım oyunuyla, taktikle, topla, tüfekle Beşiktaş'ı yenemeyeceğini bilen Alanyaspor'un tek şansı bireysel hatalardı ancak... Bu maçta herşey, herkes bambaşkaydı. Sahaya adımını atan her Karakartal'ın kaldırdığı adımdan liderlik sesleri yükseliyordu. Belki de bu senenin en konsantre oyununu oynayan takım SIFIR hatayla söke söke liderliği aldı.


Bireysel olarak bakılacak olursa; bu senenin en iyi oyununu oynayan Oğuzhan adeta kendini bulmuş, kim olduğunu hatırlamış, kaptan olduğunun son derece farkında bu akşam gemiyi muazzam yönetti.. Takımın abisi Quaresma sahanın heryerinde oyunu çözdü, ''Yelkenler Fora'' diyerek takımı atağa kaldırıp yapılan bütün eleştirilere tokat gibi cevap verdi.. Savunma Bakanları Marcelo ve Tosic varını yoğunu ortaya koyup kalenin önüne etten duvar ördü bir de Marcelo golünü attı ki bal kaymak.. Babel de bugün ''Ben Buradayım'' diyerek muazzam bir gol attı ve klasını konuşturdu.. Tüm bunlar bir araya geldiğinde bir de ''O ASİ RUH'' eklenince liderliği devralmak işten değildi. 


Aşılması gereken bir küçük buzdağı var ki, aşamazsak görünmeyen tarafına çok sert çarparız. Bugün Cenk'in sakatlanmasıyla 4-6-0'a dönen oyun hali hazırda 17 haftada 18 puan toplamış Alanyaspor karşısında sorunsuz işlese de daha güçlü takımlarda suratımıza inecek bir tokat olacaktır. Çok geç kalmadan FORVET al Sayın Yönetim!


Bir küçük de lafım Alper Ulusoy'a olacak ki... Senin gibi kaç tanesini yerle yeksan etti bu takım Sayın Alper Ulusoy! ''Gerekirse hakemi de yeneceksin'' parolasıyla maçlara çıkan takım için yapmaya çalıştığın operasyonlar fazla amatör. Oraları GEÇ! Buralara GEL!

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI