Kadro farklı ciddiyet aynı

FARKLI bir kadro, farklı bir formasyon ancak yine de ‘güçlü bir oyun’ izledik Beşiktaş’tan dün. 4-1-3-2 düzeniyle başlayan ve maçın devamında oyuncu değişiklikleri ile birlikte skora ve oyunun seyrine göre değişkenlikler gösteren sistemler... İlk yarı oyunun mutlak hakimi olmasına rağmen rakip savunmayı sadece Caner ile bunaltan Beşiktaş, Cenk ve Aboubakar ile pozisyonlar bulsa da Muammer’i geçemedi.


2. yarı Quaresma’nın girmesi ile oyunu daha fazla kenarlara taşıyan siyah-beyazlılar 62’de Ömer ile birlikte tekrar çift forvetli düzene dönüp rakibin dengesini bozmayı amaçladı. Bunda da başarılı oldu. Beşiktaş oyun içinde zaman zaman kopukluklar yaşasa da rakibinden genel anlamda çok üstündü. Kayserispor’a verilen tek net gol fırsatı ise orta alanda kaybedilen 1 top sonrası kontra ile verildi.


TOPA daha fazla sahip olan, oyunu istediği şekilde kontrol eden ve rakibini deplasmanda oynamasına rağmen kalesine getirmeyen bir Beşiktaş...


ŞENOL Güneş elindeki kadroyu optimum düzeyde kullanıyor. Necip ve Ömer dahil her oyuncusuna “Sizler bu takımın bir parçasısınız. Çalışırsanız şans bulursunuz” mesajını veriyor ve herkesten verim alıyor.


ÖMER MAHCUP ETMEDİ


TOSIC-Caner ve Marcelo hariç farklı isimler ile de sahaya çıkabiliyor.


BEŞİKTAŞ öylesine geniş bir kadroya sahip ki; Oğuzhan, Olcay, Gökhan İnler, Adriano, Quaresma, Gökhan Gönül gibi oyuncuları yokken de üstün oyanayarak deplasmanda maç kazanabiliyor.


KARA Kartal’ın şu an için tek ihtiyacı olan şey ise Aboubakar’ın ve Talisca’nın form durumlarını yükseltmesi. Sezon başından bu yana ‘ilk kez’ 11’de sahaya çıkan Aboubakar net bir fırsattan sonuç alamadı ama ihtiyacı olan şey gol ve özgüven. Oyuna sonradan giren Ömer ise dakika başına düşen gol istatistiğinde fırsatçılığı ve bitiricilik becerisi ile yine mahcup etmedi.


DÜN Kayseri’de sadece kazanan bir Beşiktaş izlemedik. Farklı mesajlar da aldık. Geniş kadrodan ve farklı isimlerden verim alabilen ve tüm bu değişkenliklere rağmen aynı kazanma arzusu, ciddiyet ve kararlılık ile yoluna devam eden bir Beşiktaş vardı sahada.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI