Öğretmene öğrenci dersi

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı bence öğrencinin öğretmene verdiği bir ders gibiydi tarafsız bir gözle bakıldığında. 

Bu maç Beşiktaş lehine 3 puanla bitseydi bile yinede şayet ŞAMPİYON olmak isteniyorsa açıkça bazı gerçeklerin görünmesi açısından önem kazandıran bir maçtı. Hep aynı şeyleri söylüyoruz ama yanlışlar,hatalar,güvensizlik ortamı maalesef devam ediyor... 

Geçen sezon yaşanılanlar unutulmadan ona göre davranılmalı zira sonuç hüsran olduğunda en büyük çöküntü tabanda yani takımın vazgeçilmezi taraftar üzerinde etkisini gösteriyor... Onun için bizlere düşen taraftar adına BJK BAŞKAN'ını,Yönetimini ve Teknik Sorumluyu yerinde örneklerle uyarmak gerekirse motive ve eleştiri yapmak olmalıdır diye düşünüyorum.

Onun için zaman geçmeden bazı sorularımızı BEŞİKTAŞ'ı yönetenlere sormak isterim.

Sayın Başkan FİKRET ORMAN'a sormak isterim,araştırma-tarama-seçme ekibinizi yeterli buluyor musunuz..?.. Şayet buluyorsanız onların bulup getirdiği futbolcular Beşiktaş gibi takımın kadrosunda yer almalılar mı.?..

Açıkça görülen kadro eksikliğini gidermek için Lig Arasında stoper,ön libero,sol kanat ve hareketli forvet transferleri olacak mı? 

Sayın Teknik sorumlumuz ŞENOL GÜNEŞ'e sormak isterim,sezon öncesi açıklamalarınızda gerekirse Serdar Kurtuluş'u ön liberoda, yangından mal kaçırır gibi alınan Tosic'i stoperde kullanacaktınız da ne oldu? 

Defanstaki ağır RHODOLFO'nun yanına ondan daha ağır ve hamle yavaşlığı olan MİLİSOVİÇ 'i neden oynattınız?

QUARESMA'yı sanki bir baskı altında oynatıyorsunuz gibi bir görüntü var bu konuda ne dersiniz? 

Dünkü KASIMPAŞA maçı gösterdiki takım baskı yediği zaman , hele ki bu baskı ATİBA'ya yapıldığında hızlı adamlarınıza destek paslar gidemediğinde taktik varyasyonunuza ne gibi değişiklik getireceksiniz...? 

Maça RIZA ÇALIMBAY, EREN DERDİYOK  ve ADEM BÜYÜK gibi iki forvetle başlama cesaretini gösterirken siz aynı cesareti göstermeyip CENK TOSUN'u kaybettiğinizin ve kaçırılan hesapta olmayan 2 puanın farkında mısınız? 

GÖKHAN TÖRE 'nin düşüşü ve sanki aklının başka yerlerde olmasının ,SLAVAN BİLİÇ'le bir bağlantısı olabilir mi veya başka bir neden varsa nedenini araştırıyormusunuz?

Yanılmıyorsam eğer bu danışıklı bir durum değilse Başkan FİKRET ORMAN  şayet "ŞENOL HOCA isterse transfer yaparız" demiş topu size atmıştı,peki takımınız KALECİ,STOPER ve ORTA SAHA anlamında eksiklikken niye kahramanlık yaptınız,bu tutumunuz devam edecek mi?

Sonuç olarak üzerine basa basa diyorum ki; Sayın FİKRET ORMAN ortadaki bilmece haline gelen STAD bitiminin gecikme stresini yaşattığınız BÜYÜK BEŞİKTAŞ CAMİASI'na ŞAMPİYONLUK sevincini yaşatacak mısınız? 

Sayın ŞENOL GÜNEŞ sizde şunu unutmamalısınız,benim bildiğim öğretmenlerde dersine çalışır,hazırlanırlar, 

Şayet hazırlıksız derse girerlerse dünkü KASIMPAŞA maçında olduğu gibi dersine iyi çalışmış iyi bir ÖĞRENCİ karşısında zor anlar yaşarsınız...Şans her zaman yanınızda olmaz. 

BİZLERE UYARMAK SİZLERE UYGULAMAK DÜŞER......

HER ŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN...Sağlıcakla kalınız.....

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI