Yeni stada şampiyon takım yakışır

Haluk Özçakmak yazdı...

Her Beşiktaş'lı şu günlerde bu cümleyi söylüyor buna eminim ve şahitte oluyorum. 

Yeni Stadımıza ''ŞAMPİYON TAKIM''yakışır...

Ülkemiz belki de komplo teorileri ve seneryolar konusunda bir numara. Neymiş bu sene ''Süleyman Seba Yılıymış'' ve 

onun için Beşiktaş şampiyon yapılacakmış!  Diğer bir senaryoya göre son ana kadar kafa kafaya gidilip yayıncı kuruluş ve 

süreçteki heyecan sürdürülecekmiş velhasıl bu konuda üstümüze rakip tanımam bir numarayız evelallah.... 

Ama sizlerle bu 23 Nisanda,Nevzat Demir Tesislerinde yaşadığım bir günü paylaşmak isterim.Malum 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve 

 Çocuk Bayramı.En büyük BEŞİKTAŞ'lı Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimiz olan çocuklarımıza armağanı.Gölcük Beşiktaşlılar Derneği Organizesiyle çocuklarımızla birlikte büyük bir heyecanla Ümraniyedeki Tesislerimize yol aldık. 

 Her ne kadar her 23 Nisan'da yıllardır alıştığımız gibi hava şartları yine kötüydü,dolu bile yağdı...Fakat inanın bu şartlara rağmen çocuklar ''Demba Ba '' için yazılmış şarkıyla çıktıkları yola,tesislerde de artarak hep bir ağızdan devam ettiler.Bundan sonrası benim için bir üzüntü, hayal kırıklığıydı,çocuklarımız adına kahroldum.Bir kez daha anladım ki idari kadro çok ama çok zayıf.

Kısacası oraya gelip bu önemli günde tuttukları takımın idmanını seyredip o küçük kartal kanatların attığı yürekler buruk bir şekilde DEMBA BA sız bırakıldı ve sanki adeta kovuldular.  

O zaman bu işi organize edenler pardon edemeyenler niye 500'ü aşkın çocuğu oraya çağırdılar...Hiç bir yönetici yoktu nasılsa Derneklerden sorumlu koordinatör Selçuk Kaynarkan ordaydı.Sağolsun devreye girdi ve başta Slave Biliç olmak üzere,Edin Terziç,Motta,Serdar,Olcay ve özellikle bahsetmek istediğim Kaleci Günay....

Artık Günay'ın hastasıyız. Hem geleceği olan,uzun yıllar Beşiktaş Kalesini koruyacak hemde Beşiktaşlı duruşu olan bir beyfendi,hayran oldu herkes.  

Aynı sözleri maalesef bu takımın kaptanlığına getirilen NECİP ve özelliklede DEMBA BA ya söyleyemeyeceğim. Kısaca orada bir yönetici olsa böyle olmazdı kanımca. 

Demem odurki BEŞİKTAŞ bir değerler manzumesidir ve hassas gönüllerde kurulmuştur.Bu takıma hassas olmayan ne Başkan ne Yönetici nede Futbolcu yakışmaz.  

GELELİM ŞAMPİYONLUK MESELESİNE..... 

Evet bizlerde yıllarını Beşiktaş!a adayan gönüllerden biri olarak,tüm camiamız adına soruyorum....ŞAMPİYON OLACAKMIYIZ....?  

Bu sorunun muhatabı tabiki Başkanımız Fikret Orman ve Yönetimi... 

Denilebilir ki şu önümüzdeki 7 maç için tüm camia kenetlenmeli... Evet çok doğru eleştiriler sezon sonuna bırakılıp bir potada erimeli ve sinerji oluşturulmalı....  

Bu da çok doğru....Ama testi kırılmadan da yapıcı uyarılar,yol göstermeler,sorular,öneriler bence gerekli diye düşünüyorum.  

Biliyoruz ki maalesef bizim dışımızda sportif yarışmanın dışında el altından çabaların bizans oyunlarının olduğunu...O yüzden ihtiyatlı olunmalı,dik durmalı,kenetlenmeliyiz. 

Son günlerde motive bozmak için olsa gerek Slave Biliç'in sezon sonu gideceği konuşuluyor,sözleşmedeki kolylıktan dolayı...Biliçle çıkıp kamuoyunda bir basın toplantısı  yapılamaz mı? 

 Aynı durum Atiba ve Sivok başta olmak üzere bazı futbolcular içinde söz konusu zira gideceğini bilen adam kaçak güreşmez mi...? 

Ya futbolcular para alamıyorlar haberi niye medyada devamlı işleniyor nerde yönetici...? Al futbolcularla birlikte neşeli pozlar ver...Ama idmanlarda bile şurda 7 maç kalmış, bir tane bile yönetici yok...İnsanın sorası geliyor yoksa bazı yöneticilerinde mi sözleşmeleri bitiyor...!..?  

Bu kenetlenmeleri görsünler ki bu büyük taraftar gereğini yapar bunu hepimiz biliriz...... 

Son olarak bu camianın başkanına sesleniyoruz ve diyoruz ki....Bu son virajda sizi ve yönetiminizi daha istekli,heyecanlı görmek istiyoruz ve Teknik Ekimize ve futbolcularımıza  bu istek,arzu ve heyecanı yansıtmanızı istiyoruz.Her şeyi bir kenara bırakıp varsa maddi sorunları ortadan kaldırıp motiveyi güçlendirmek sizlerin elinde...

Eee Böyle camialarda Başkan ve Yönetici olmak zordur ama büyük onurdur hele ki BEŞİKTAŞ JK Başkanlığı olursa...Bilirsiniz ki sizi geleceğin Süleyman Seba'sı olarak sevmiş ve desteklemiştik...Halende öyle ama açık söyliyelim bu saatten sonra ŞAMPİYONLUK kaçarsa camia çöker bilesiniz....Onun için önce Başkan ve Yönetimi motive olsunlar ki o sinerji büyüsün ve takımımıza yansıyıp ŞAMPİYON olalım bu anlamlı senede...Yoksa merhum Onursal Başkan Süleyman Seba ve Camiamız sizleri kolay kolay affetmez....

Bu böyle biline.... 

Haluk Özçakmak 

 

 

Bize şayibesiz bir ŞAMPİYONLUK yakışır öyleyse hep beraber diyerek sözlerimi noktalıyorum... 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI