Başlangıç süper

Yenileri görme adına Beşiktaş, G.Antep’le önemli bir hazırlık maçı oynadı. Şenol Güneş’i sevindiren en önemli unsur, hemen hemen bütün yenilerin hazır olmasıydı. Kartal’ın son takviyeleri için şunları söyleyebiliriz: ABOUBAKAR: Bir kere Gomez gibi bitirici golcü beklemeyin. Ama araya atılan her topta tehlike yaratacağını ve ağları havalandıracağını gösterdi. Güçlü fizik yapısıyla Süper Lig’e uygun bir forvet olarak göze çarpıyor. 

TALISCA: Kumaşı belli. Teknik ve mücadeleyi seviyor. Oynadığı ilk maçta hem gol attı hem attırdı. Ancak şu an fizik olarak yüzde 100 hazır diyemeyiz. 

GÖKHAN İNLER: Özellikle ilk yarı 40 yıllık Beşiktaşlı’ymış gibi oynadı. İkinci yarı oyundan düşmesine rağmen şu an bile Atiba ile yan yana oynayacak kapasitede. 

CANER ERKIN: Tecrübe çok önemli bir şey. Tamamen bu tecrübesini konuşturdu. Büyük takım oyuncusu olduğunu gösterdi. Sakinliği en büyük silahı. Öldürücü ortalara devam ediyor. Zaten Ömer’e attırdığı goldeki ortası müthişti. 

ATINÇ: Almanya ona çok şey katmış. Öncelikle fizik olarak çok gelişmiş, hava toplarını hiç bırakmadı. Eskiden yaptığı gibi zamanlama hatalarını görmedik. Marcelo- Rhodolfo ikilisinden biri olmadığı zaman rahatlıkla oynayabilecek durumda. 

GÖKHAN GÖNÜL: Yavaş yavaş form düzeyini artırıyor. Ancak hala fizik olarak eksik. Sürekliliği sağladığı zaman kalitesiyle yine ilk 11’in değişmez oyuncusu olur. 

ADRIANO: Sakatlığını atlatmıştı. İlk yarı önde oynadı, ikinci yarı Caner’le yer değiştirerek savunmaya geçti. Önde de arkada da hatasız oynadı. En büyük avantajı, çabukluğu. Tek dezavantajı ise lüzumsuz sinirlenmesi. Ligde böyle olursa hemen hemen her maç kart görür.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI