Keyf-i şahane

Beşiktaş, hızlı başladığı sezonun ilk yarısını yine aynı şekilde tamamladı. Son haftaların çıkıştaki takımı Torku Konya, ilk 45 dakika elinden geldiğince alan daraltıp Beşiktaş’a fırsat vermemeye çalıştı. Durum böyle olunca bu bölüm de doğal olarak Beşiktaş adına sıkıntılı geçti. Ancak perdenin ikinci bölümü, gerçek Beşiktaş’ın ortaya çıktığı anlara sahne oldu.

Oğuzhan’ın daha çok sorumluluk alması, Gökhan’ın çok daha etkili bindirmeleri, Atiba’nın ortayı tamamen kapatması, Gomez’in çok daha golü düşünmesi ortaya keyif veren şahane bir takım çıkardı. Bu 45 dakikada Konyaspor, adeta yerine çakıldı. Taraftarın da desteğiyle sahanın her karışında rakibine nefes aldırmayan bir Kartal vardı. Hiç kuşkusuz, bu ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş. Eğer devre arası, takıma bir soğukluk getirmezse bu şovu sonuna kadar izlemeye devam. Hele bir de takviye de yapılırsa bu görüntüyle Beşiktaş favorinin de favorisi olur.


Kartal Yiğit 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI