Abouat(tırır)ar

Napoli'yi deplasmanda yenerek haklı bir galibiyet alan siyah beyazlılar, Avrupa dönüşü sendromunu yaşamadan üç puanın sahibi oldu.


Sahaya çıkan kadro Beşiktaş'ın iç sahanın avantajını kullanacakmış gibi görünsede ligin son sırasında yer alan Antalyaspor bulunduğu yeri hiç de haketmediğini gösterdi.


Oyunu kontrol etmekten ziyade top ayağındayken hızla ileri çıkmaya çalışan Beşiktaş, iki forvetle bunu yapamadı. Napoli maçının yıldızlarından Aboubakar ne kadar etkili olmaya çalıştıysa da Cenk ona ayak uyduramadı. Ayrıca Cenk'in gereksizce kendini yere bırakmalarından vazgeçmesi lazım.


Defansta Tosic ve Marcelo tamamen oturdu. Tosic sene sonuna Avrupa'ya transfer olursa kimse şaşırmasın. Birçok takımın arayıp da bulamadığı bir stoper haline gelen Tosic, öyle kritik anlarda müdahaleler yaptı ki, gol atmış gibi fayda sağladı.


Sürekli eleştirilen Aboubakar, goldeki şutuyla stat temizlik görevlilerine iş bırakmadan kale direğinin filelerinin tozunu aldı. Bugün hem attı hem de attırdı ki topsuz oyunda da inanılmaz katkı sağlıyor. Özellikle Talisca'nın bundan faydalanması gerekir. Yöneticilerden bir ricam olacak ki, şimdi çıkıp Aboubakar'ın bonservisini alıp almayacaklarına dair açıklamalar yapmasınlar!...


Talisca, Cenk oyundan çıkana kadar bal yapmayan arı gibiydi. On numara pozisyonundan ziyade gizli forvet pozisyonunda daha etkili oluyor.


Quaresma takımda zaman geçtikçe daha da etkin olurken bu sezon arka arkaya sürekli uzun süre görev alıyor. 


Beşiktaş tüm kulvarlarda zirveye oynuyor ve gerçekten çok iyi bir hava yakaladı. Yakaladığı bu hava takıma büyük katkı şaplayacak ve özgüveni artıracak. Herşey güzel gidiyordu ancak Caner'in sakatlığı herkesi çok üzdü. Caner kardeşimize de geçmiş olsun derken Allah'tan şifa diliyoruz. 


Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI