Az kaldı!

Şampiyonluk yolunda keskin virajlara Sivasspor ile giriş yapan Beşiktaş, devrilmeden yoluna devam etti.


Siyah beyazlı camianın neredeyse tamamının çekinerek baktığı Sivasspor deplasmanında istediği skoru iki farklı almayı beceren Şenol Güneş'in öğrencileri şampiyonluk için hataya meydan vermediler.


Sahaya çıkan kadroda on futbolcu bir yana Olcay bir yana. Olcay bu kadroya giriyor tamam da doksan dakikayı nasıl tamamlıyor hayret!... Cicinho tehlikesinin önünü kesmek için yapılmış bir hamle gibi duruyor ama bu sene ki Olcay bu kadar oynamayı hak etmiyor.


Beşiktaş'ın bek sorunu devam ediyor. Hele ki sol kanat tek tarafı felçli insan gibi!... Bu beklere rağmen şampiyonluk yarışında olmak büyük marifet.


Deplasman takımı hüviyetini kazanan Beşiktaş, sezonu bitirene kadar en büyük iş yönetime düşüyor. Sezon sonuna kadar sussunlar yeter. Başarı geldikten yaz ayları onların olsun bol bol konuşsunlar.


Beşiktaş için şampiyon oldu nidaları rehavete kapılması için büyük neden olabilir ki buna Şenol Güneş bunun önlemini mutlaka alıyordur. Bu yüzden Beşiktaş'ın maç maç düşünüp hareket etmesi gerekir.


Pazartesi günü yapılacak basın toplantısı, Beşiktaş'ı polemiğe çekmek için olabilir ki unutmayalım Beşiktaş hiçbir polemikten başarı ile çıkamamıştır. 


Gomez için verilen penaltı tartışılabilir ama başarıyı bu tarz yorumlarla lekelemek bu takıma büyük haksızlık.


E tabi olan var olmayan var!. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş!...


Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI