Farklı Beşiktaş!...

İlk yarıyı ve 2015’i lider kapatan Beşiktaş, Konyaspor karşısında ilk yarıda durdu ikinci yarıda vurdu.


Maç öncesi yaptığım yorumda maçın manşetini “Farklı Beşiktaş” olarak yazabiliriz, dediğimizde Beşiktaş’ın iştahı ve Konyaspor’un özellikle deplasmanlarda başarısız grafiği buna neden oldu.


Quaresma, son maçlarda ki isteğini bu maçta da gösterdi ki yaptığı hareketler ve gösterdiği mücadele hem takımı hem de tribünleri ateşlemeye yetti. Rakip oyuncuların, Portekizli yıldızın zaafını iyi bildiklerinden üzerine oynamalarına bir çözüm bulunmalı. Bunun çözümünü de bulacak olan ise Quaresma’nın ta kendisi. Gördüğü sarı kart tamamen tahrik sonucu ortaya çıktı ki, aslında oyundan çıkacak Gökhan’ı sahada tuttu. Kimine göre Şenol Hoca, Quaresma’yı çıkarmakla hata yaptı ama olması gereken de buydu. Şenol Güneş, oyuncusunun tepki göstereceğini bildiğinden oyundan çıktığında elini uzatmayarak daha büyük bir krizin önünü kesti. Bravo Şenol Güneş.


Bu takımı lideri OĞUZHAN’dır!... Mehmet Demirkol’un benzetmesi çok yerinde Oğuz-Han… Gerçekten de Oğuzhan, gün geçtikçe daha da üzerine koyarak ilerliyor. Allah nazarlardan saklasın. Anlatılmaz, izlenir!...


Sonuç olarak Beşiktaş, istediği üç puanı alırken devre arasına da moralli bir şekilde girecek. İkinci yarı öncesinde yapılacak olan iki takviye ile çok daha farklı bir Beşiktaş izleyebileceğiz. Yeter ki yönetimdekiler susmaya devam etsinler. Unutmadan ikinci yarı saha mücadelesinin yanında saha dışı psikolojik mücadele de olacağından herkesin çok dikkatli olması gerekiyor.


Nedim GÜNGÖR

https://twitter.com/NedimGungor

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI