FARKLI GALİBİYET KİMSEYİ KANDIRMASIN!...

Nedim Güngör'in köşe yazısı...

FARKLI GALİBİYET KİMSEYİ KANDIRMASIN!...

Sorunları hiç eksilmeyen Beşiktaş ile kalesinde az gol gördüğünde kıyamet alameti sanılan Kasımpaşa’nın karşılaşmasında tabii ki favori Beşiktaş’tı…

Maçın içinde takım şöyle iyiydi ya da böyle güzel oynadı demek kendini kandırmaktan öteye gitmeyecektir. Esas konu Liverpool maçından sonra oynanan 8 karşılaşmadan sadece 3 galibiyet alınmasıdır.

Önder Özen yorumculuk sonrası Kasımpaşa’nın başına geçtiğinde talihsizliği Beşiktaş ile karşılaşmasının yanı sıra yönetim, taraftar ve futbolcu arasında oluşan kopukluktu. Bu da maçın sonuna doğru iyice ayyuka çıktı.

Rakibi dokuz kişi kaldığında rakibinin üzerine gitmekte zorlanan ya da önemsemeyen Beşiktaş, atmadığı golleri sene sonunda mumla aramaz inşallah. Beşiktaş hep oyunu rölantide götürmenin derdinde. Maçta tempoyu yakalamayı asla düşünmüyor ve rakibi baskı altına alma konusunda çok kötü.

Sağlı sollu ataklarla rakibi ablukaya almayı bir türlü beceremiyor ya da bunun üzerine hiç çalışma yapılmamış.

Ligin bitmesine daha çok var ve bu köprünün altından daha çok sular akar ancak, Beşiktaş’ın kapısında bekleyen çok fazla sorun var. Bunun yanında bu tarz farklı bir galibiyetin ardından medyanın Beşiktaş’ı şişirmesinin ardından siyah-beyazlılar hüsrana mahkum olabiliyorlar. Şu saatten sonra özellikle yöneticilerin uzatılan mikrofonları artık geri çevirmeleri gerekiyor. Aksi halde yaptıkları anlamsız açıklamalar Beşiktaş’ı kaosun ortasına sürüklüyor.

Maçın hakemi çok kötü bir yönetim gösterdi. Emenike’nin psikolojisi düşünüldüğü kadar bu ülkenin evladı olan Adem’in de psikolojisinin de düşünülmesi gerekmez miydi? Tüm futbolseverlerin psikolojisini bozan TFF ve kurullarının yaptığı bir işten hayr beklemek ne kadar mantıklı, günlerce tartışılır!...

Sonuç olarak sene başından bu yana tekrarladığımız gibi, Beşiktaş’ın tek rakibi kendi yönetimidir. Rakiplerinin ekmeklerine yağ sürmek yerine susup işlerini yapmaları Beşiktaş’ın başarılı olmasına yeter de artar!...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da hiç kimseye hesap sormasın, yeter ki Beşiktaş hesap ödemesin!...

NEDİM GÜNGÖR

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI