Kazanılan 1 puan

Kazanılan Bir Puan



Sağlık bakanlığından rica ediyorum. AR-GE birimine talimat versin ve Beşiktaşlı taraftarlara özel kalp ilacı yaptırsın. Beşiktaş'ın maçının olduğu günlerde hastaneler dolup taşıyor herhalde...


Benfica maçının ikinci yarısını seyreden Abdullah Avcı, moralli Beşiktaş'ın üzerine gelebileceğini düşünerek başlama düdüğünden itibaren hücum etti. Yaptığı bu taktiksel hamle ile Beşiktaş'ı hem bozdu hem de oynatmadı. Arka arkaya bulduğu pozisyonlardan sonra golü de bularak öne geçti ve Abdullah hoca istediğini yapmış oldu.

Atiba son iki maçta yokları oynuyor ki kayıp ilanı verilse yeridir. Atiba da olmayınca rakip, orta sahada bırak top yapmayı Urfa sıra gecesi bile yapabilir.

Aboubakar için tepki gösterenler var ama topsuz alanda takıma çok katkı sağlıyor ve rakip defansı çok yoruyor. Tek eksiği son vuruşlar ki bununla ilgili olarak da herkes Gomez ile kıyaslama yapıyorlar. 

Benfica maçının ikinci yarısında gösterilen efor takımı yorgun düşürürken rakibin de kaliteli olması haliyle zorlanmaya neden oldu.

Gerçek olan şu ki, Beşiktaş'a devre arasında transfer şart. Çünkü kulübede oyunu çevirecek oyuncu eksikliği hissediliyor.

Kalede Fabri, Beşiktaşlı'nın zayıf olan kalbini tekletmek için elinden geleni yapıyor. İspanyol kardeşim yapma bu çalım işlerini, çok istiyorsa idmanda git oyna maçta yapma....

Beşiktaş iki puan kaybetti ama kazandığı bir puan daha önemli ancak, her iki takımı da tebrik etmek gerekir ki geçtiğimiz hafta oynanan dünya derbisi! sonrası böyle bir maç izlettirdikleri için...


Nedim Güngör 
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI