Loading....

Hafta içinde kavgalarla, yumruklarla konuşulan Beşiktaş, Kayserispor karşısında istekli oyunuyla üç puanı aldı.


Takımlar sahaya çıktığında yapılan seremonilerde, oyuncuların teker teker gösterildiği zaman bir rakip kaleciye bir Tolga'ya baktığımda bir tarafta Allah vergisi Beşiktaş'a ise katma değer vergisi diyesim geliyor. Ayrıca Beşiktaş'a Sambade geldiğinden bu yana kaleci sorunu çözülmediği gibi daha da arttı. Şampiyon olursa Beşiktaş, kupayı Tolga'ya verdiklerinde onu da tutmakta zorlanabilir.


Beşiktaş'ın bu sene bekleri yok, defansın ortası idare eder ancak şampiyon olunursa bu defansa rağmen mucize olur.


İspanya'dan gelen oyuncular arasında Guti haricinde fayda gelmemesine rağmen stoper alınması ne kadar anlamsızsa Kayserispor karşısında Marcelo'nun yanında Tosic'in oynaması o kadar anlamlıydı.


Sahanın en iyisi ise Quaresma desek kesinlikle abartmayız. Portekizlinin golü atması kalan üç maç için Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacaktır. Bugüne kadar Quaresma'ya sallayanlara inat ortaya konan futbol, gözlerine .....!


Sosa verdiği paslarla adeta "al da at" diyor!... Gomez ve Cenk'e attırdığı goller ders niteliğindeydi.


Oğuzhan'ın oynamadığı bölümde Beşiktaş, genç yıldızın yokluğunu hissediyor. Genç ama takımın lideri Oğuzhan!...


Atiba değil ahtapot...


Beşiktaş'ın bu iştahı sonraki haftalara aktarması başarıyı getirecektir.


Az kaldı yönetim, sıkın dişinizi ve biraz susun!... Haziran ve Temmuz sizin olsun...


Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI